i-creative.cz

Kidsonroof – hračky z kartonu

Kidsonroof – Holandský design pro kreativní a hravé děti i dospělé si zamilujete!

V roce 2005 založily dvě maminky firmu Kidsonroof, jejíž filozofií je navrhovat hračky, které budou podporovat fantazii a navíc i životní prostředí. Biologicky odbouratelné hračky Kidsonroof z recyklovaného papíru stimulují kreativitu a představivost.  Prohlédněte si úžasné hračky, schovávačky a nábytek z kolekce Casa. Tato povedená kolekce nabízí velké papírové domy pro děti, domeček pro hračky, vesmírnou raketu, trojského koníka, kuchyňku i stoleček s židličkami.

Bílý domeček / Casa Cabana white:

Velký domeček s otevíracími dveřmi, okýnky a kukátky slouží jako parádní schovka. Lze jej pomalovat, pokreslit, ozdobit foukacími fixami, potiskat, polepit barevnými papíry či pěnovou gumou. Zde se může kreativita naplno rozvinout.

                   
Ozdobený velký domeček / Casa Cabana deco:

Casa Cabana domeček ozdobený stromem a zvířátky je stejné velikosti jako dům bílý.

                   

Domeček pro panenky / MobileHome:

Malý domeček s osmi pokojíčky lze pořídit v několika barevných variantách. Kdo jej asi bude obývat? Panenky, vojáčci, zvířátka nebo bude sloužit jako garáž pro autíčka?

                   

Raketa / Rocket:

Vzhůru do vesmíru! Parádní velká schovávačka nadchne všechny malé vesmírné badatele.

                   

Kartonová kuchyňka (sporák) / Cocorico cooker:

Lehký skladný sporák lze snadno přemisťovat. Doplní-li jej kuchtík o oblíbené nádobíčko, jistě se stane oblíbenou hračkou.

                   

Trojský koník / Trojan Horse:

Na první pohled jen koník, kterého lze pomalovat. Omyl. Koníček z lepenky je natolik pevný, že jej lze používat i jako stoličku.

                    

Také vás  hračky Kidsoonroof nadchly? Na českém internetu si můžete vybrat ze tří internetových obchodů, které hračky Kidsonroof nabízí.